Kamperen

Aanmelden bij voorkeur door middel van het aanmeldingsformulier. Dit is de snelste methode. We bevestigen je aanmelding via e-mail.

Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer: 0313 – 61 94 75.
Op dit telefoonnummer is de kampeerdienst in de maanden juli en augustus gedurende de hele week op Gelre bereikbaar. De overige maanden zijn wij alleen in het weekend telefonisch bereikbaar. Op de andere tijdstippen kun je dan een bericht inspreken op onze voicemail. Indien gewenst bellen wij je terug.

De legasten_wifiden van Gelre verzorgen het beheer van het terrein geheel zelf. Dit is vrijwilligerswerk en gedurende het kampeerseizoen zorgen de leden voor het regelmatig schoonhouden van sanitaire ruimten, de toiletten, het terras bij de hut, en natuurlijk de hut zelf.
Op deze manier hopen wij het onze gasten hun verblijf op Gelre zo aangenaam mogelijk te maken.

Lichtbond Gelre stelt er een eer in om haar gasten te betrekken bij haar aktiviteiten. Het gezellige terras bij het dagverblijf is de centrale plek. Regelmatig worden er gedurende de zomers frietjes gebakken, zijn er snacks, worden pannenkoeken gebakken en af en toe een barbecue verzorgd. Tijdens je verblijf op Gelre kun je tevens gebruik maken van de zelfbedieningsbar.

Sinds 2014 hebben we op het merendeel van de kampeerplaatsen elektriciteit beschikbaar (4  ampère op de plaatsen voor tenten  en 6 ampère op de overige plekken).

Ons terrein staat natuurlijk open voor leden van een naturistenvereniging of leden van de NFN. Dat geldt ook als je een dagje op Gelre wilt komen genieten zonder te blijven overnachten: in de maanden juli en augustus kan dat gedurende de hele week omdat dan de kampeerdienst op Gelre aanwezig is. In de overige maanden alleen in de weekenden.

We hebben voor onze gasten een gastenboekje gemaakt met nuttige informatie over het terrein en de omgeving van Gelre. Klik hier om het gastenboekje te bekijken.
Kom genieten.

Het is verplicht om je van te voren aan te melden, bij voorkeur online via dit aanmeldingsformulier.
Bij aankomst op Gelre zal de kampeerdienst je een kampeerplek aanwijzen. Houdt er rekening mee dat kampeermiddelen groter dan 7 meter (inclusief dissel) niet worden toegelaten.

De HuurHut kan alleen online worden besproken.