Kamperen

Kampeerseizoen 2019
begint op zaterdag 30 maart 2019 en loopt tot zondag 29 september 2019.

Vanaf 9 september 2019 vinden er werkzaamheden plaats op Gelre.
De toiletgoep van de hut wordt gerenoveerd.
Dit kan voor kampeerders enige overlast met zich meebrengen.

Je kunt jezelf aanmelden op deze website. We bevestigen je aanmelding via e-mail.

Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer: +31 6 51 062 356.
Op dit telefoonnummer is de kampeerdienst in de maanden juli en augustus gedurende de hele week op Gelre bereikbaar. De overige maanden zijn wij alleen in het weekend telefonisch bereikbaar. 

Let op: Bij de aanmelding voor het kamperen bekijken we voor kampeerders die geen lid zijn van Gelre of er of op de gewenste aankomsttijd iemand van de kampeerdienst op het terrein aanwezig is. Zo niet dan is aankomst pas mogelijk in het weekend: vanaf vrijdagmiddag 16.00u. Als iemand toch al eerder wil komen overleggen we of we een geschikte oplossing kunnen vinden. Bedenk dat de kampeerdienst verzorgd wordt door vrijwilligers.

De legasten_wifiden van Gelre verzorgen het beheer van het terrein geheel zelf. Dit is vrijwilligerswerk en gedurende het kampeerseizoen zorgen de leden voor het regelmatig schoonhouden van sanitaire ruimten, de toiletten, het terras bij de hut, en natuurlijk de hut zelf.
Op deze manier hopen wij het onze gasten hun verblijf op Gelre zo aangenaam mogelijk te maken.

Lichtbond Gelre stelt er een eer in om haar gasten te betrekken bij haar aktiviteiten. Het gezellige terras bij het dagverblijf is de centrale plek. Regelmatig worden er gedurende de zomers frietjes gebakken, zijn er snacks, worden pannenkoeken gebakken en af en toe een barbecue verzorgd. Tijdens je verblijf op Gelre kun je tevens gebruik maken van de zelfbedieningsbar.

Sinds 2014 hebben we op het merendeel van de kampeerplaatsen elektriciteit beschikbaar (4  ampère op de plaatsen voor tenten  en 6 ampère op de overige plekken).

Ons terrein staat natuurlijk open voor leden van een naturistenvereniging of leden van de NFN. Dat geldt ook als je een dagje op Gelre wilt komen genieten zonder te blijven overnachten: in de maanden juli en augustus kan dat gedurende de hele week omdat dan de kampeerdienst op Gelre aanwezig is. In de overige maanden alleen in de weekenden.

We hebben voor onze gasten een gastenboekje gemaakt met nuttige informatie over het terrein en de omgeving van Gelre. Klik hier om het gastenboekje te bekijken.
Kom genieten.

Het is verplicht om je van te voren aan te melden.

Bij aankomst op Gelre zal de kampeerdienst je een kampeerplek aanwijzen. Houdt er rekening mee dat kampeermiddelen groter dan 7 meter (inclusief dissel) niet worden toegelaten.

De HuurHut kan alleen online worden besproken.

Gelre heeft een beperkt aantal seizoenplaatsen. Hiervoor bestaat een wachtlijst.
Als je lid bent van Gelre kun je jezelf bij de secretaris aanmelden voor deze wachtlijst.